Tuesday, January 13, 2009

Dagen i går / Yesterday

Jeg tok bilde i går, men la det ikke ut. Faktisk så hadde jeg ikke pc på etter morgenen i det hele tatt. Det ble en data fri dag. (Og de er det ikke så mange av!)

Jeg har en skammens eske på hobbyrommet mitt. Den flyter (Eller skulle jeg si fløyt) over av diverse silkebånd og blonder både på ruller og biter. Jeg har sett på nettet at det har vært populært å kjøpe disse, men det har aldri blitt at jeg har kjøpt. 

I går fant jeg fram min Cropadile, en boks med eyelets og gikk til verket. Jeg har hatt denne toalettmappen liggende, den var en gang fylt med ansiktskrem, men skal nå få et nytt og bedre liv som et silbånd pinnsvin! (For det ligner litt...hihi)
Resultatet kan du se under, og den er ikke den vakreste jeg har sett, men den kostet kun blod og svette, og fungerer utmerket!
----
I did take a picture yesterday, but i didn't post. In fact i didn't turn my pc on after noon at all! It was a pc free day, and there's not many of those around...lol

I have a box of shame in my craftroom. It's overflowing of all kinds of ribbon and lace, both shorter pieces and entire rolls of them. I've seen these online but i've never gotten around to buying one.             

So yesterday i got out my Cropadile, a box of eyelets and went to work. I've had this plastic bag for a while now, once it was the home of some facial stuff, but now it's getting a new and better life as a ribbon hedgehog! (Because it looks a bit like one, i think...lol)
Here's the result, it's not the purdiest i've ever seen, but it only cost me blood and sweat, and works like a charm!
The text says: Ribbon hedgehog!
                                            

2 comments:

KayJay said...

I like yours much better than the one you can buy! And what a great idea and name for it!
CU tomorrow
Hugs
Kerri

Gro said...

Strålende ide! Oppbevaring av silkebåndene var en liten nøtt hos meg også, og jeg endte opp med å oppbevare dem på norgesglass sortert etter farge. Så langt fungerer det greit, men dette var helt klart en god ide, og en haug med eyelets har jeg og:) Så kanskje jeg hermer en vakker dag!